M vd Webdesign
Image default
Verbouwen

Geef een persoonlijke tint aan uw badkamer met een glazen douchewand op maat

Een glazen douchewand op maat biedt uw badkamer net dat extra’s. U geeft er een persoonlijke tint aan en zorgt ervoor dat het een unieke en goed verzorgde uitstraling krijgt. Bent u aan het verbouwen of gaat u binnenkort uw badkamer verbouwen? Zorg er dan voor dat de afwerking ook optimaal is. U wilt immers dat alles aan uw wensen voldoet. Met een glazen douchewand op maat geeft u uw badkamer een uniek eindresultaat. Via Langenhuizen Glasservice kunt u een dergelijke glaswand krijgen. Zij maken de glazen douchewand altijd op maat. Dit komt omdat elke badkamer anders is en iedereen andere wensen heeft. U kunt ook kiezen voor een douchescherm met een douchedeur.

Altijd een passende douchewand voor uw badkamer

Als u via dit bedrijf een glazen douchewand op maat bestelt, weet u zeker dat het past. Zij weten precies hoe en welke soort wand bij uw badkamer past. Zij hebben ze in verschillende ontwerpen, diktes, afwerkingen en kunnen de wanden of deuren op verschillende manieren bevestigen. Bij Langenhuizen Glasservice, kiest u zelf hoe u de glazen douchewand samenstelt. Een dergelijke douchewand kan op verschillende manieren worden bevestigd. Welke voor u de beste oplossing is, is afhankelijk van de douche in uw badkamer. Bij een inloopdouche is een ander bevestigingssysteem nodig dan bij een nisdouche bijvoorbeeld.

Het glas voldoet aan de strengste veiligheidseisen

De glazen douchewanden bij Langenhuizen Glasservice voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Zo is de wand gemaakt van thermisch gehard glas. Dit zorgt ervoor dat de glazen douchewand op maat van dit bedrijf tot wel zeven keer sterker is dan normaal glas of floatglas. Weet u al wat voor soort glazen douchewand u op maat wilt laten maken? Of wilt u liever eens sparren met specialisten? Dan is het aan te raden om contact op te nemen met dit bedrijf om de vele mogelijkheden te bespreken.

https://www.langenhuizen.nl/

Gerelateerde artikelen

Uw garagedeur vervangen met de hulp van een ware specialist

Een PU gietvloer zelf leggen hoeft niet ingewikkeld te zijn

An open cell ceiling with a stunning design