Menu

Ga voor de uitstekende service van de auto garage uit Terneuzen bij een APK

Een APK is een verplichte periodieke keuring die uw auto moet ondergaan. Na de keuring kunt u weer met een gerust hart de weg op. Wanneer u het onderhoud aan uw auto door Rida Groep, een auto garage in Terneuzen laat uitvoeren, weet u zeker dat uw voertuig goed wordt gekeurd tegen een scherpe prijs. Wilt u het maximale uit de keuring van uw auto halen? Combineer deze dan met een kleine of grote beurt. U bespaart zo op de kosten, want bij een onderhoudsbeurt is de APK gratis.

Deze auto garage is dé Kia specialist in regio Terneuzen

Is uw auto aan vervanging toe? Weet u al welke het gaat worden? Een Kia wellicht? Voor het kopen van een Kia, gaat u het beste naar Rida Groep. Deze auto garage in Terneuzen is namelijk dé specialist als het om Kia auto’s gaat. U kunt er terecht voor alle verschillende Kia modellen. Ongetwijfeld vindt u er dus het model dat u op het oog heeft. Een ander voordeel wanneer u uw auto bij deze garage in Terneuzen koopt, is dat uw nieuwe auto helemaal rijklaar wordt gemaakt én een zeer ruime garantie heeft. Zo is de dekkingsperiode maar liefst 7 jaar. Daarnaast is in deze 7 jaar ook de APK helemaal gratis tijdens een reguliere onderhoudsbeurt aan uw auto én ontvangt u gratis internationale wegenhulp.

Ervaar veelzijdige dienstverlening bij een auto garage in Terneuzen

De auto garage in Terneuzen helpt u met uw auto, wat er ook aan moet gebeuren. Of wilt u een hele nieuwe auto kopen? Bij deze auto garage vindt u zowel nieuwe auto’s als occasions. Ook wanneer u een auto wilt leasen of huren bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Van bedrijfswagens tot personenauto’s, met een veelzijdig aanbod aan huurauto’s vindt u er altijd wat u zoekt. Verder is dit bedrijf u ook van dienst als het om onderhoud of herstel aan uw auto gaat. Zo voeren ze de periodieke APK voor u uit, kunt u er terecht voor reguliere én gespecialiseerde onderhoudsbeurten en zijn ze in staat om vrijwel alle soorten schade aan uw auto te herstellen.