M vd Webdesign
Image default
Woning en Tuin

Een webshop vol designlampen van bekende merken

Als u uw huis een mooi interieur wilt geven, horen daar mooie lampen bij, bij voorkeur designlampen. Dit type lamp zorgt voor modern en sfeervol licht in uw woning. Designlampen passen perfect bij een modern interieur. Als u een dergelijke lamp wilt aanschaffen, is het belangrijk om te kijken wat voor type lamp in uw huis past. Er zijn namelijk veel verschillende soorten designlampen. Het is daarom ook goed om verschillende merken met elkaar te vergelijken. Deze merken kunnen namelijk ook in prijs flink van elkaar verschillen. Om u te helpen vindt u onderstaand een aantal merken designlampen met elk hun eigen kenmerken. U kunt al deze lampen vinden in het aanbod van Versteeg Lichtstudio.

Occhio designlampen

Een van de merken waar u voor kunt kiezen in het aanbod van Versteeg Lichtstudio is Occhio. Dit merk heeft verschillende erg moderne designlampen. Wat opvalt aan de lampen van dit merk is de unieke vorm. Veel lampen zijn namelijk rond, wat kenmerkend is voor het merk. U kunt gaan voor bureaulampen en plafondlampen, maar ook wandlampen behoren tot de mogelijkheden van dit merk.

Designlampen van Ingo Maurer

Ook designlampen van het merk Ingo Maurer zijn verkrijgbaar in het aanbod van Versteeg Lichtstudio. Deze zijn ook te herkennen aan hun aparte vorm. Deze is weer heel anders dan bij Occhio, maar wel heel bijzonder. Hanglampen zijn bij dit merk een veelvoorkomend type lamp. Het bijzondere aan de lampen van dit merk is het feit dat er gebruik is gemaakt van papier. Dat wil zeggen dat er velletjes Japans papier aan de lamp bevestigd zijn. Dit geeft het idee van een kroonluchter. Ook zijn er lampen van dit merk verkrijgbaar waar papieren vlinders aan zitten.

Ontdek ook de lampen van Jacco Maris

De designlampen van het merk Jacco Maris zijn zeker niet minder indrukwekkend. Wederom is de vorm bijzonder, maar verschilt deze ook van andere merken. Dit merk heeft lampen in verschillende vormen, maar de hanglamp met ringen is een van de bekendste. Dit zijn ringen van goud, die voor een aparte samenstelling zorgen. Spreken deze u aan? Of gaat u toch voor een ander type? Ontdek op uw gemak het volledige aanbod in de webshop van Versteeg Lichtstudio en kies voor de designlampen die bij uw interieur passen!

https://www.versteeglichtstudio.nl/