M vd Webdesign
Image default
Mode en Kleding

Een uniek trouwpak kopen doet u bij de specialist in Utrecht

De specialisten van Veltman Liesting meten u een uniek trouwpak aan. Dit kan helemaal op maat gemaakt worden. Hierbij gebruikt de kleermaker de nieuwste computertechnieken. De Zo kunt u in de winkel in Utrecht een trouwpak op maat kopen tegen de prijs van een standaard trouwpak. Bij het vervaardigen van een trouwkostuum op maat gaat Veltman Liesting zorgvuldig te werk en plant dan ook minimaal twee uur in voor het aanmeten van een maatpak. Tijdens zo’n afspraak worden uw maten opgenomen en uw wensen uitvoerig besproken. Zo wordt uw unieke trouwpak binnen 4 tot 6 weken geleverd.

Let op de details als u uw trouwpak gaat kopen in Utrecht

Een uniek trouwpak, dat is wat iedereen wil op zijn trouwdag. Het moet vooral goed bij u passen en iets zeggen over wie u bent. Laat uw kostuum volledig op maat maken van de stof die helemaal bij u past. Dit lukt zeker met de uitgebreide collectie kleuren, stoffen en stijlen. Zelfs voor de manchetknopen heeft u de keuze uit 15 verschillende soorten. Details zijn namelijk zeer belangrijk. Veltman Liesting is de specialist die dit complete pakket aan details samenbrengt tot het trouwpak dat jullie dag nog mooier zal maken. Kom daarom uw trouwpak kopen bij de specialist in Utrecht.

Kies voor een specialist met meer dan 120 jaar ervaring wanneer u een trouwpak gaat kopen in Utrecht

Veltman Liesting is de specialist in Utrecht wanneer het gaat om representatieve avondkleding. Maar tegenwoordig koopt u hier ook een mooi trouwpak. Daardoor kunt u nu ook uw trouwpak kopen in Utrecht. Of u nu een uniek maatwerkpak wilt of dat u uw oog heeft laten vallen op een schitterend pak van een mooi merk zoals John Miller, het is allemaal mogelijk. En wilt u een merkkostuum naar uw smaak laten aanpassen? Ook dit is mogelijk. De specialisten van Veltman Liesting vervangen bijvoorbeeld graag de manchetknopen voor u. Zit het pak niet helemaal goed? Dat is natuurlijk wel de bedoeling, dus de specialist vermaakt uw pak graag voor u.

Gerelateerde artikelen

Yogabroeken

Bij deze specialist vind je de ideale foute kersttrui voor jouw borrel, feest of andere gelegenheid

Eenvoudig online goedkope kleding bestellen