Menu

Een uitgebreide keuze in dakbedekking als betonplex en polycarbonaat

Na persoonlijk advies bij Huisman Gemert ontdekt u een uitgebreide collectie dakbedekking van onder andere polycarbonaat. Dat is niet het enige; zij hebben ook dakbedekking van allerlei andere materialen. Het grote voordeel van polycarbonaat platen is dat zij licht doorlaten, zodat u voldoende daglicht heeft in uw schuur of werkplaats. Ook zijn de platen lichtgewicht. Heeft u liever stevige betonplex platen? Ook dit is mogelijk bij Louis Huisman en Zn. Deze platen zijn ook geschikt voor het bekisten van bijvoorbeeld aanhangwagens, stallen of opbergruimtes. Zo heeft de specialist verschillende platen voor allerlei doeleinden

Betonplex en polycarbonaat platen in verschillende varianten 

U gebruikt betonplex voor het bekleden van allerlei bebouwing in onder andere tuinen. Er zijn diverse soorten betonplaten, van allerlei houtsoorten. Zo zijn er voor verschillende toepassingen en voor alle weeromstandigheden de juiste betonplex platen. De platen zijn voorzien van een waterafstotende verf, zodat vochtopname tot een minimum wordt beperkt. Zo blijven de platen er mooi uitzien. Hiervoor worden de platen ook voorzien van een ransdealer op de randen en schroefgaten, zodat deze netjes afgedicht worden. Betonplex platen van Louis Huisman en Zn. kunnen ook worden gebruikt voor het aanleggen van daken op bijvoorbeeld schuurtjes, maar beter is om hiervoor polycarbonaat platen te gebruiken. Deze lichtgewicht platen zijn veelal lichtdoorlatend. Ook worden deze platen gemaakt van weersbestendige soorten staal, humanit, SVK.

De grote voordelen van betonplex en polycarbonaat platen

Er zijn wat overeenkomsten tussen betoncarbonaat en polycarbonaat. Polycarbonaat platen zijn bestand tegen hoge temperaturen en zijn te gebruiken voor het bekleden van allerlei zaken. Betonplex platen zijn gemaakt van zo vochtbestendig mogelijke houtsoorten en worden vervolgens behandeld met vochtafstotende verf en andere afwerkingsmaterialen. Op deze manier weet u zeker dat u altijd de juiste dakbedekking heeft. Bent u op zoek naar flexibele dakbedekking, zodat u deze gemakkelijk kunt bevestigen op uw dak? Polycarbonaat is ook verkrijgbaar op rol, zodat u deze bijvoorbeeld kunt gebruiken als raampartij. Wilt u polycarbonaat gebruiken voor het bekleden van bijvoorbeeld een tuinhuisje op een beschutte plek in uw tuin? Gebruik dan driewandig Heat Guard Polycarbonaat, dat een hittewerende laag bevat.