Menu

Een simpele oplossing om uw CV of radiator die lek is te dichten

Wanneer uw CV of radiator lek is, wilt u geen hele verbouwing voor de reparatie. Kies dan voor de Repa Tech producten van Leakfix! Bij het gebruik van deze producten hoeft u niet eens te weten waar het lek zich bevindt. Het product zoekt zijn weg door uw waterleiding en zoekt zo het lek op, dat aan de buitenkant wordt afgedicht. Dit gebeurt doordat het product in contact komt met zuurstof, waardoor het product kristalliseert en zo een harde laag vormt op het lek. Zo kunt u eenvoudig uw CV of radiator met een lek dichten, zonder hak- en breekwerk.

Het juiste product om een klein CV of radiator lek in af te dichten

De producten van deze specialist zijn ideaal om een lek in uw CV of radiator af te dichten. Is de lekkage niet heel ernstig en verliest u tot 10 liter water per dag? Kies dan voor Repa-Therm, dat geschikt is voor staal, ijzer, koper en kunststof. Hiermee heeft u een duurzame en permanente dichting, die drukbestendig is tot 10 bar en tot een temperatuur tot wel 1200 °C. Alle producten van Leakfix zijn niet-giftig en beschadigen uw gereedschap niet. Ook is het product eenvoudig te gebruiken. In 10 simpele stappen bent u van de lekkage in uw CV of radiator af, zodat u uw verwarming weer veilig kunt aanzetten!

CV of radiator flink lek? Eenvoudig dichten met een simpele oplossing

Is uw CV of radiator beschadigd geraakt en is er zo een lek ontstaan waardoor flink wat water ontsnapt? Kies dan voor Repa-R 200 of 500, voor een waterverlies van 200 respectievelijk 500 liter per dag. Dit product dicht grote lekken en is toepasbaar voor staal, ijzer, koper en kunststof. Dit product zoekt de lekken op en zorgt voor een harde afdichting van buitenaf. Het zorgt op een eenvoudige manier voor een duurzame en permanente dichting en is hittebestendig tot wel 1200°C. Ook kan dit product een flinke druk van wel 10 bar aan. Om de producten van Leakfix nog eenvoudiger te gebruiken, kunnen deze in de waterleiding worden gepompt met de Repa-Handpomp, waarmee u het product eenvoudig met kracht rondpompt.