Menu

Een professioneel bureau levert professionele hulp bij kinderen met gedragsproblemen

In veel gevallen kan hulp bij kinderen met gedragsproblemen grote resultaten opleveren. Zoekt u naar specialistische hulp voor uw eigen kind? Of wellicht voor kinderen aan wie u lesgeeft? Dan bent u bij Trivers, gevestigd in Roosendaal, Breda en Zevenbergen aan het juiste adres. Deze praktijk is gespecialiseerd in kinder- en jeugdpsychologie in de breedste zin van het woord. Hier vinden de therapeuten het belangrijk dat ieder kind een persoonlijke aanpak krijgt zodat de beste resultaten worden behaald. Op een flexibele en kleinschalige manier wordt er begonnen aan de therapiesessies. De deskundige therapeuten hebben een beroepsgeheim, alles wat er tijdens het onderzoek of begeleidingstraject plaatsvindt, is zeer vertrouwelijk.

Hulp bij kinderen met gedragsproblemen nodig?

Veel gedragsproblemen kunnen worden verminderd dankzij de juiste begeleiding. Deze begleiding ontvangt u bij Trivers. Alle medewerkers binnen dit zorgcentrum zijn aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling. Hierdoor kunt u altijd rekenen op professionaliteit en kundige behandelingen. Daarnaast is Trivers in het bezit van het keurmerk van het kwaliteitsinstituut Dyslexie en daarmee een erkende behandelaar. Na alle behandelingen wordt er een verslag geschreven dat aan het dossier wordt toegevoegd zodat er aan het einde een overzichtelijke rapportage aanwezig is. Hierin bevinden zich ook eventuele brieven en verslagen van andere instanties waarmee u contact heeft gehad zoals de school, huisarts en logopedist. Na vijf jaar zal het dossier vernietigd worden.

Een persoonlijke screening voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen

Persoonlijke aandacht staat voorop bij het kleinschalige zorgcentrum Trivers. Zij zien in dat ieder kind anders is en dat daarom ook ieder kind anders zal reageren op verschillende therapieën. Daarom heeft ieder kind een plan op maat nodig om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Om de juiste hulp te kunnen bieden bij kinderen met gedragsproblemen wordt er daarom eerst een persoonlijke screening uitgevoerd zodat de problemen en de situatie in kaart kunnen worden gebracht. De uitslag zal met de ouders besproken worden waarna de mogelijke behandelmethodes besproken worden met de passende hulpmiddelen. De persoonlijke screening voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen zal uw kind niet als vervelend ervaren omdat het spelenderwijs wordt uitgevoerd.