Menu

Een mantelzorgunit in uw tuin laten plaatsen

Wanneer u merkt dat uw vader, moeder of andere geliefden snel achteruitgaan, wilt u hen een fijn thuis kunnen bieden in de vorm van een mantelzorgunit? Een zorginstelling is misschien niet helemaal waar u naar op zoek bent. Daarom biedt een mantelzorgunit dé uitkomst. Deze kunt u namelijk eenvoudig in uw tuin, vlakbij uw woning plaatsen. Zo heeft diegene toch een eigen plek, maar kunt u altijd een oogje in het zeil houden. Daarnaast is het een stuk gezelliger en voorkomt u dat uw vader, moeder of schoonouder vereenzaamd. Laat de mantelzorgunit geheel naar wens ontwerpen en plaatsen door RSP Recreatiebouw. Volledig zoals u het voor u ziet. 

Een mantelzorgunit is een praktische én stijlvolle oplossing

Een mantelzorgunit is vandaag de dag niet alleen meer een praktische reden om uw geliefde(n) een fijn thuis te bieden. Het is ook nog eens een stijlvolle oplossing. Laat uw geliefden wonen in een vertrouwde omgeving. Want bij RSP Recreatiebouw richt u de woning geheel naar wens in. Ga voor karakteristiek door te kiezen voor een mantelzorgunit in de vorm van een Farmer House. Of wilt u een mantelzorgunit laten bouwen die geheel bij uw bestaande woning past? Dan is een Zeeuws hof de uitkomst. Bij RSP Recreatiebouw kan het allemaal! Door enkel gebruik te maken van duurzame en onderhoudsvrije materialen ervaren de nieuwe bewoners jarenlang plezier aan de mantelzorgunit.

Kies voor een duurzame en energiezuinige mantelzorgunit

Aan de hand van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energie, heeft RSP Recreatiebouw ‘4 Seasons’ ontwikkeld. De gepatenteerde panelen garanderen u een hoge constructie stijfheid van de mantelzorgunit voor een maximale levensduur en een zeer hoge isolatiewaarde. En dit alles zonder onder te doen aan de flexibiliteit van de indeling. Naast het uitzoeken van het dakmodel, dient u keuze te maken wat betreft de gevelbekleding, inrichting en de uitvoering. Doordat alle materialen streng gecontroleerd en geselecteerd worden, staat RSP Recreatiebouw altijd garant voor een hoog afwerkingsniveau. Bent u benieuwd wat de hedendaagse technieken u te bieden hebben? Kom vooral eens langs voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie.