Menu

Een hardcover boek van goede kwaliteit laten drukken door de specialist

De mooiste harde kaft wordt gedrukt door De Beste Boekdrukkers. Maar daar houdt het niet mee op! Ook bij het vervoer van uw hardcover boek wordt op alle details gelet. Wanneer uw boek bijvoorbeeld in de winter wordt gedrukt en de oplage door de kou naar de winkels vervoerd moet worden, dan zorgen de specialisten voor geconditioneerd vervoer, zodat het drukwerk en de kleuren ervan niet aangetast worden door het koude, natte weer. Zo kunt u ervan uitgaan dat het boek waar u hard aan heeft gewerkt zal schitteren in de boekhandel, met een prachtige harde kaft. 

Wilt u een hardcover boek laten drukken? Neem contact op met de specialist

Liep u al lang rond met het idee, maar heeft u uw boek op papier gekregen? Laat het boek dan nu drukken. Laat dit doen door De Beste Boekdrukkers. Uw boek krijgt dan een mooie harde kaft. Hierdoor blijft uw boek er mooi uitzien en gaat het lang mee, zonder dat het snel beschadigt. De Beste Boekdrukkers hebben jarenlange ervaring met het drukken van boeken en andere papieren drukwerken. Door deze ervaring doorzien zij al in de ontwerpfase hoe uw boek zo efficiënt mogelijk gedrukt kan worden en hoe u optimaal profiteert van de voordelen van diverse soorten covers. Zij bekijken daarvoor de mogelijk slimmere persformaten, alternatieve papierdiktes of ontwerpen met betere kleurresultaten.

Uw hardcover boek laten drukken op een milieuvriendelijke manier

De Beste Boekdrukkers springen zuinig om met ons milieu. Daarom wordt er louter milieuvriendelijk FSC of PEFC papier gebruikt. Ook wordt er gelet op milieuvriendelijke productiemethoden, zoals het gebruik van milieuvriendelijke lijm en inkt gemaakt van plantaardige olie in plaats van inkt op alcoholbasis. Zelfs de machines worden gereinigd met een milieuvriendelijk wasmiddel. Ook wordt afval gescheiden. Bij deze productieprocessen wordt zo min mogelijk energie gebruikt. Wanneer het hardcover boek dat u heeft laten drukken de fabriek verlaat, wordt bij de distributie biologisch afbreekbaar plastic gebruikt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw boek met een prachtige harde kaft op een milieuvriendelijke manier wordt gemaakt.