Menu

Een goede makelaar in Almere

Mvdwebdesign

Als u op zoek bent naar een woning of bedrijfspand in Almere, is het slim om een goede makelaar in te schakelen. Een makelaardij met een ruim aanbod en die goed luistert naar uw wensen en eisen. Zo is er een grote kans tussen een match tussen uw vraag en het huidige aanbod. Een makelaar kan u bovendien vertellen of een pand in goede staat is en wat een redelijk bod is. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en geeft u niet onnodig veel geld uit aan een huis of bedrijfsgebouw. Kortom: een goede makelaar behoedt u voor fouten, teleurstellingen en financiële problemen.

Ook voor taxaties van allerlei panden

Wanneer u een huis of bedrijfsgebouw wilt kopen, wilt u natuurlijk zeker weten dat u niet te veel betaalt. Daarom is het belangrijk het gebouw te laten taxeren. Een makelaar waar u terecht kunt voor de aan- en verkoop van panden in Almere en de taxatie ervan is Arcuris. Voor een woning kunt u hier bijvoorbeeld een taxatie laten uitvoeren voor:

  • Uitponding
  • Aan- en verkoop
  • Een boedelscheiding
  • Het rondkrijgen van financiering
  • Het vaststellen van de (huur)waarde

Nieuwbouwwoningen en -appartementen

Arcuris verkoopt ook diverse nieuwbouwprojecten in de regio Almere en Lelystad. Sinds de oprichting van het makelaarskantoor zij er al duizenden woningen verkocht aan allerlei ontwikkelaars. Kijk op de website voor huidige projecten. Zit er momenteel niets interessants voor u tussen? Schrijf u dan online en u krijgt meteen bericht wanneer er een nieuw project in de verkoop gaat.

Laat u goed informeren

Of u nu een woning of bedrijfspand wilt kopen of verkopen, of een taxatie wilt laten doen; deze makelaar uit Almere staat voor u klaar. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan krijgt u alle benodigde informatie en kunt u al uw vragen stellen aan een professional. Zo verloopt het (ver)koopproces vlot en overzichtelijk.

https://www.arcuris.eu/