Menu

Een douchedeur op maat kunt u uit laten rusten met verschillende handige accessoires

Wist u dat u bij De Voordelige Groep uw nieuwe op maat gemaakte douchedeur ook nog eens uit kunt laten rusten met handige extra’s? Zo kunt u kiezen voor aanvullende douchestrips. Wel is het belangrijk dat de douchestrips goed worden bevestigd door middel van kit. Naast douchestrips kunt u ook kiezen voor inklapbare deuren of vouwdeurtjes in plaats van een normale douchedeur. Er zijn veel andere extra opties mogelijk op aanvraag zoals een gezandstraald gedeelte of bijvoorbeeld een ander soort glas. De specialisten van De Voordelige Groep vertellen u graag alle overige mogelijkheden over variaties wat betreft de douchedeur op maat.

Naast een douchedeur op maat ook glazen douchecabine op maat

Niets zo mooi en ruimtelijk als een glazen douchecabine in uw badkamer. Nou ja, misschien wordt het nog iets mooier met een douchedeur die op maat is gemaakt. Bij De Voordelige Groep heeft u keuze uit vijf opties wat betreft een douchecabine op maat. Naast douchecabines kunt u hier ook terecht voor allerlei andere glazenbewerkingen op maat. Het glas wat deze specialist gebruikt is van goede kwaliteit zodat het glas lang meegaat. Wanneer u uw douche renoveert wilt u er natuurlijk wel lang plezier van hebben. De douchedeur op maat bestelt u gemakkelijk online op de website van de specialist.

Alternatieve opties voor de douchedeur op maat

Ieder zijn eigen smaak. Dat is het credo dat De Voordelige Groep erop nahoudt bij het vervaardigen van hoogwaardige douchedeuren en -cabines op maat. Heeft u afwijkende afmetingen, groter dan 900×2000 mm? Dan dient u over te stappen naar de alternatieve opties op aanvraag. U kunt kiezen voor een ander type scharnieren of knop. Kijk hiervoor in het brede assortiment op de website van De Voordelige Groep. Misschien wilt u een extra scharnier voor de douchedeur op maat? Of een vingergat in plaats van een knop. Het is allemaal mogelijk bij de specialist op het gebied van douchedeuren op maat. Vindt u normaal helder glas een beetje saai voor uw badkamer? Dan kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld gekleurd glas te nemen voor uw douchedeur of extra helder glas.