Menu

Duurzaam bosplantsoen voor elk project

Kwalitatief bosplantsoen is belangrijk voor elke openbare ruimte. Een gebied dat flink verstedelijkt, heeft al snel meer groen nodig om de leefbaarheid te bevorderen. Bent u verantwoordelijk voor de aanleg van bosplantsoen en bent u op zoek naar een kwekerij die gespecialiseerd is in bomen en planten voor dit doeleinde? Dan bent u bij Lodders Boomkwekerijen BV in Wernhout in goede handen. De specialisten van dit bedrijf hebben veel ervaring met het kweken van bosplantsoen en landschapsplanten. Deze worden geleverd uit volle grond en in een container. Indien nodig worden de bomen en planten voorzien van de benodigde certificaten (NL-autochtoon of NL-herkomst). Ook wordt het bosplantsoen gecontroleerd en beoordeeld door NAKTuinbouw, een organisatie die de kwaliteit in de tuinbouw bewaakt.

Kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd

Lodders Boomkwekerijen BV is in Wernhout gevestigd, maar is actief in heel Europa. Het haag- en bosplantsoen dat dit bedrijf levert, wordt gebruikt voor met name bosbouw, landschapsinrichting, wegenbeplanting en hagen. Ook hebben zij diverse consumentvriendelijke concepten ontwikkeld speciaal voor bouwmarkten en tuincentra. Het haag- en bosplantsoen wordt zo duurzaam mogelijk gekweekt, dat eveneens wordt bewezen met de eerdergenoemde certificaten. De kwekers maken gebruik van onder meer een goede bodemstructuur, de toevoeging van compostthee en nuttige bodemorganismen en door natuurlijk evenwicht in de bodem te creëren om ziekten en plagen te voorkomen.

De factoren voor het succes van uw groenproject

Heeft u interesse in kwalitatief bosplantsoen voor uw project en bent u op zoek naar de juiste partner? U weet nu dat Lodders Boomkwekerijen BV de juiste partij is om mee samen te werken. Duurzame kweek en kwalitatief haag- en bosplantsoen zijn niet de enige redenen daarvoor. Dankzij een uitgebreide ervaring en een nauwe samenwerking met diverse binnen- en buitenlandse opdrachtgevers, profiteert u ook altijd van een passende logistieke oplossing. Zo maakt u te allen tijde op het gebied van kwaliteit, logistiek én duurzaamheid een succes van uw groenproject.

https://www.lodders.nl