Menu

Draag uw steentje bij aan het milieu met een hardhouten vloer

Met een hardhouten vloer draagt u bij aan een beter milieu. Natuurlijk is het dan wel belangrijk om de hardhouten vloer bij het juiste bedrijf te kopen. En weet u wat? Zo’n bedrijf dat duurzame hardhouten vloeren produceert, vindt u gewoon in Nederland. Wat een hardhouten vloer precies duurzaam maakt? We leggen het u uit. Bij Origineel Chapel Parket richten ze zich erop om hout optimaal te benutten. Dit houdt in dat ze de best mogelijke hardhouten vloeren maken, en tegelijkertijd het milieu zo weinig mogelijk belasten met het productieproces. Ze werken dan ook alleen maar met hout dat afkomstig is uit bossen die beheerd worden volgens de uitgangspunten van de FSC en PEFC. Gaat u ook voor een betere toekomst door te kiezen voor een duurzame hardhouten vloer?

Exclusieve hardhouten vloer, gewoon in Nederland geproduceerd

Wilt u uw woning ook een stijlvolle en chique uitstraling meegeven? Kies er dan voor om een hardhouten vloer te laten plaatsen. Deze maakt de look van uw woning gegarandeerd helemaal af. Bij Origineel Chapel Parket produceren ze uw houten vloer van begin tot eind gewoon in Nederland. Hiermee onderscheiden ze zichzelf van veel andere aanbieders van hardhouten vloeren. In hun eigen werkplaats in Nederland werken ze elke plank van uw hardhouten vloer met de hand af. Doordat ze de hele productie van de hardhouten vloer zelf uitvoeren in Nederland, hebben ze elk klein detail van de vloer compleet in eigen hand. Hierdoor kunnen ze u maatwerk aanbieden en ontvangt u van dit bedrijf altijd een vloer die speciaal voor u is gemaakt.

Volledige hardhouten vloer geproduceerd in eigen beheer

Het is niet altijd zonder de nodige risico’s als u een hardhouten vloer gaat kopen. In veel gevallen worden deze vloeren geïmporteerd vanuit het buitenland. In zo’n situatie is het vaak maar afwachten hoe de vloer er precies uit komt te zien. Bij Origineel Chapel Parket zit dit anders in elkaar. Dit bedrijf maakt namelijk al hun parketvloeren in eigen beheer. Dit begint al met hun participatie in zagerijen. Vervolgens voeren ze elke bewerking aan het hout tot aan het leggen van de hardhouten vloer in eigen beheer uit. Hierdoor kan het bedrijf u altijd garanderen van een hardhouten vloer van de hoogste kwaliteit.