Menu

Deze taxus kwekerij levert aan groothandel en architect

Wanneer u een groothandel in planten runt, breng dan eens een bezoek aan Kwekerij Plantloon. Hier vindt u een groot assortiment aan bomen en planten. Taxus planten zijn de specialiteit van deze kwekerij. Dit soort planten zijn zeer geschikt voor een mooie haag als erfafscheiding of om privacy te creëren. Voor lagere heggen is buxus zeer geschikt. Alle soorten haagplanten hebben gemeen dat zij van uitstekende kwaliteit zijn. Ook prettig: binnen het seizoen leveren deze specialisten zeer snel. Na uw bestelling heeft u uw haagplanten binnen enkele dagen in huis.

Deze taxus kwekerij levert door heel Europa

In Kaatsheuvel liggen de kwekerijen van Kwekerij Plantloon, die ruim 60 hectare beslaan. In deze kwekerijen vindt u veel verschillende soorten haagplanten, waaronder de Taxus, Juniperus, Thuja en andere planten. Met de eigen transportdienst levert Kwekerij Plantloon door heel Europa. Deze leveringen zijn altijd correct, zodat u snel uw voorraad weer heeft aangevuld en geen ‘nee’ hoeft te verkopen aan uw klanten. Door de hoge kwaliteitseisen blijven de verschillende groenblijvende haagplanten ook tijdens het transport mooi en raken ze niet beschadigd. Bestel snel en eenvoudig via de webshop van deze expert. Op deze manier heeft u snel en eenvoudig de beste haagplanten in huis, waar in Europa u ook gevestigd bent.

 

De taxus planten uit de professionele kwekerij zijn geschikt voor diverse doeleinden

Een mooie haag om de tuin is prachtig. Maar met haagplanten kunt u veel meer! Gebruik een grote haagplant als blikvanger in uw tuin, of verdeel uw tuin in verschillende vlakken met blokbeplanting van buxus. Er is veel mogelijk. Natuurlijk is een traditionele haag ook schitterend. Hiervoor kiest u uit verschillende soorten haagplanten van hoge kwaliteit. U bent dus zeker niet gebonden aan de bekende buxusplant. Wilt u wel eens wat anders? Kies dan voor de schitterende taxus planten van Kwekerij Plantloon. Zorg ervoor dat uw haag een echte blikvanger wordt en ook nog eens privacy geeft. Welke soort haagplanten kiest u?