M vd Webdesign
Image default
Woningen

De beste houten vloer voor op uw vloerverwarming

Bent u bezig met de verbouwing van uw huis en zoekt u nog een geschikte vloer? Bekijk dan eens het aanbod van Biggelaar Parket. Deze specialist heeft meer dan 60 jaar ervaring in het produceren en verkopen van diverse soorten vloeren. In hun eigen werkplaats creëren ze de mooiste vloeren van uitstekende kwaliteit. Deze worden volledig afgestemd op uw wensen. Kies uit verschillende kleuren, uitstralingen en eventuele aanpassingen. Een van de specialiteiten van dit bedrijf is de houten vloer voor op uw vloerverwarming.

Vloeren van uitstekende kwaliteit

Een houten vloer kan uitstekend toegepast worden op uw vloerverwarming. De afgelopen jaren is de vloerverwarming veel veranderd. Daarnaast zijn er nieuwe technieken ontstaan, zoals samengestelde vloeren als duoplank, die het mogelijk maken om een houten vloer op een vloerverwarming te plaatsen. De houten vloeren bevatten vaak systemen met twee of drie lagen. Dit zijn meestal steunlagen van multiplex of vuren. Dit zorgt voor een goede stabiliteit en een vloer van uitstekende kwaliteit. De houtsoort die het meest gebruikt wordt in combinatie met een vloerverwarming is eiken. Deze soort kan gemakkelijk gekleurd worden door middel van diverse behandelingen en is ook nog eens kleurvast. Dit stelt u in staat om een vloer te kiezen die helemaal naar wens is en past bij uw interieur.

Samenwerking met diverse vloerproducenten

Bij Biggelaar Parket produceren ze niet alleen zelf vloeren van de beste kwaliteit, maar hebben ze ook samenwerkingen met verschillende toonaangevende vloerproducenten. Zo bieden ze van het merk Bauwerk Parkett een speciale serie houten vloeren aan die ook goed te combineren zijn met uw vloerverwarming. Deze vloeren hebben een zeer lage rc-waarde wat betekent dat de warmte van de vloerverwarming goed door het hout trekt en de ruimte verwarmt. Zo profiteert u niet alleen van een mooie vloer, maar ook van een goed verwarmde ruimte.

Stel uw eigen vloer samen

Heeft u interesse in een houten vloer voor op uw vloerverwarming? Ga dan langs bij de showroom van Biggelaar Parket en bekijk het aanbod. Naast houten vloeren bieden ze ook pvc- en laminaatvloeren aan. Door hun professionele werkplaats en spuiterij is het mogelijk om uw vloer volledig zelf samen te stellen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw vloer te schaven, schuren, roken, logen, beitsen en oliën. Zo weet u zeker dat u een passende vloer vindt voor in uw huis. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Biggelaar Parket.

https://www.biggelaar-parket.nl

Gerelateerde artikelen

De montage van vloerverwarming in Dordrecht

De montage van vloerverwarming in Dordrecht

Kies uit een ruim assortiment aan keukens bij deze specialist nabij Tilburg