Menu

Bij deze meubelfabriek vind je nog echte ambacht

Een meubel is op zijn mooist als hij met de hand wordt gemaakt in een echte gespecialiseerde meubelfabriek. In Druten vind je nog zo’n meubelfabriek waar ze echte ambacht leveren. Je voelt, je ervaart en je ziet de ware ambacht terug in de hele collectie. Het gehele traject, van ontwerp tot stoffering, vindt plaats in de meubelfabriek van Jamé. De meubels worden geproduceerd met karakter en persoonlijkheid, die tot in de kleinste details zijn uitgewerkt. Zo worden de stoffen zorgvuldig uitgekozen en met geavanceerde machines gesneden en worden uitsluitend de beste stukken leer geselecteerd. Bovendien heb je de keuze uit een ruime collectie waardoor je altijd vindt wat je zoekt.

Tal van kleuren voor ieder zitmeubel bij meubelfabriek

Ben jij je woning (opnieuw) aan het inrichten? Dan mogen een nieuwe bank en nieuwe fauteuil daar echt niet aan ontbreken. Deze meubelstukken zijn namelijk enorm bepalend voor de uitstraling die een kamer heeft. Dan wil je uiteraard wel dat het helemaal aansluit bij zowel jouw wensen als jouw interieur. Gelukkig kun je dan uitstekend in de meubelfabriek van Jamé terecht. Je vindt hier tal van zitbanken en fauteuils die je uit duizenden herkent. De meubelfabriek speelt met eigentijds design, design en kleur. Doordat zij continu op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen kies je uit prachtige kleuren van die helemaal passen bij deze tijd. Van de kleurpaletten Rauw Blauw tot Groen Genot en van Puur Pastel tot Boeiend Bruin: er zijn weinig kleuren die je niet kunt kiezen in deze meubelfabriek in Druten.

Uitgebreide collectie zitmeubels bij meubelfabriek met veertig jaar ervaring

Wil jij je woning het liefst inrichten met mooie en stijlvolle design meubels? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Wellicht heb je een nieuwe woning gekocht of wil je een nieuwe look geven aan het interieur van je huidige woning. Dan kun je in alle gevallen uitstekend terecht bij Jamé. Dit is een meubelfabriek met jarenlange ervaring waar je een uitgebreide collectie aan zitmeubels treft. Je hebt de keuze uit mooie stoffering in eigentijdse kleuren. Hierdoor vind iedereen, ook jij, de bank of fauteuil die helemaal voldoet aan jouw wensen. Bovendien wordt ieder onderdeel vervaardigd in de eigen meubelfabriek waardoor de kwaliteit van de meubelen wordt gewaarborgd. Je zult gegarandeerd veel plezier ervaren van een comfortabel zitmeubel van Jamé.