M vd Webdesign
Auto’s en Motoren

Auto leasen zonder BKR met alle voordelen

Door een BKR registratie worden veel dingen een stuk minder gemakkelijk voor je. Een auto kopen zal bijvoorbeeld bijna onmogelijk worden. Veel financieringsmaatschappijen en banken zijn namelijk heel erg voorzichtig. Terwijl een BKR registratie al best snel aan je broek hangt. Er zijn miljoenen mensen die er één hebben. Dit is natuurlijk geen fijne gedachte, want je hebt gewoon vervoer nodig. Een goede oplossing kan dan een auto leasen zonder BKR problemen zijn. Dit biedt namelijk een hele reeks aan voordelen ten opzichte van kopen. Een aantal van die voordelen zijn hier weergegeven.

Toch nieuw rijden

Door een auto te leasen kan je altijd in een nieuwe auto rijden. Zonder dat je BKR registratie daarbij een probleem hoeft te vormen. Je wordt namelijk niet de eigenaar van de auto, de leasemaatschappij blijft de auto bezitten. Je betaalt alleen maandelijks een vast bedrag voor het gebruik ervan. Dit zorgt ervoor dat je dus voor een paar honderd euro per maand in de allernieuwste modellen kunt rijden terwijl je dit anders tienduizenden euro’s zou kosten. Dat is zeer aantrekkelijk omdat dit beter in je budget is in te passen. Bovendien komen er verder geen extra kosten bij.

Alleen benzinekosten

Misschien heb je in het verleden wel wat geldproblemen gehad. Dat kan iedereen namelijk overkomen. Het is dan gemakkelijk als je volgens een vast plan kunt leven. Bijvoorbeeld door je budget goed te plannen. zakelijk auto leasen kan je hier bij helpen. Als je een compleet contract afsluit kan je namelijk alle kosten erin laten opnemen. Daarbij kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de brandstof erbuiten te laten. Dit is dan de enige vorm van autokosten die je naast je maandelijkse betaling hebt. Daardoor heb je voor de komende jaren inzicht in wat je kwijt bent en kun je je budget goed plannen.

https://www.autoleasecentrale.nl/