Menu

Allerlei Zeeuwse producten online bestellen

Als je op zoek bent naar Zeeuwse producten, dan zijn artikelen met de Zeeuwse knop erop natuurlijk ideaal. Deze knop is immers hét symbool van Zeeland. De knop vormt namelijk al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van de traditionele Zeeuwse klederdracht. Als sieraad werd de knop een belangrijk pronkstuk dat symbool stond voor de Zeeuwse trots en de rijke cultuurhistorie. De knop is ontstaan als knop op het hemdboord van de boerenmannen uit de 18e eeuw. Dit waren de zogenaamde ‘braamknopen’. In de loop der jaren veranderde de knopen langzaam van vorm. Rond 1870 werd het de Zeeuwse knop, zoals hij er nu uitziet. Vanaf toen zijn vrouwen de knop ook gaan dragen als sieraad op de mutsspelt van hun klederdrachttenue. Vind je deze knop erg mooi? Dan kun je er bij Belle Knoppe allerlei producenten bestellen met dit typische symbool erop.

Accessoires voor op de fiets en in huis

Belle Knoppe heeft een mooie collectie Zeeuwse producten voor op de fiets en voor in huis. Fietstassen, zadelhoezen, fietsbellen; het is er allemaal! Zo fiets je in stijl door Zeeland of een andere Nederlandse provincie. Wil je in huis ook van de Zeeuwse knop genieten? Bestel dan een dekbed, theedoek, mok of kussen. Zo is jouw interieur snel afgestemd op je liefde voor de Zeeuwse knop.

Ideaal als cadeautje

De Zeeuwse producten van Belle Knoppe zijn natuurlijk een prachtig geschenk voor jezelf, maar zijn ook ideaal als cadeautje. Heb je een familielid, vriend of vriendin die helemaal dol is op Zeeland? Verras hem of haar dan met een van de artikelen uit deze webshop. Voor iedereen is er iets leuks te vinden.

Gepersonaliseerde sleutelhangers

Een van de Zeeuwse producten van Belle Knopp zijn sleutelhangers. Bij een grote bestelling kun je deze laten personaliseren. Kies de gewenste kleur en laat je reliëf, logo of tekst op de achterkant drukken. Zo heb je meteen een uniek relatiegeschenk.